Nuorisotyö

Jumala on siunannut Kihniön Vapaaseurakuntaa virkeällä nuorisotyöllä. Työ menee eteenpäin, sanoma Jeesuksen Rakkaudesta ja muuttavasta voimasta saavuttaa uusia nuoria. Uskovat nuoret haluavat kertoa toisille nuorille, ystäville, kavereille tästä maailmoja mullistavasta, radikaalistakin sanomasta. Kyse ei ole siis pelkästä kivasta yhdessä olosta nuortenilloissa (joka sekin on tuiki tärkeää) Tässä kiteytettynä näky/ idea/haaste seurakunnan nuorisotyöstä.

Nuorisotyöstä seurakunnassa vastaa nuorisotiimi, Aittoniemen Petrin johdolla.

Mitä tarkalleen ottaen nuorisotyö pitää sisällään?
Nuorisotyön tärkein ”juttu” on perjantain nuortenillat Kihniön keskustassa olevassa omassa tilassa BASE 55:lla. Ohjelma ja vastuuhenkilöt suunnitellaan ja sovitaan etukäteen. Ja ennenkaikkea niihin valmistaudutaan rukoillen. Musiikki illoissamme on tärkeällä sijalla. Reippaat ylistyslaulut bändin säestämänä, iloinen meininki (Usko Jeesukseen antaa todellisen ilon) tempaa mukaansa jäykemmänkin hämäläisen.
Henkilökohtaiset puheenvuorot, uskoontulokertomukset, paljon rukousta ym. Näistä ”elementeistä” illat koostuvat Useinmiten mukana illoissamme on myös seurakunnan pastori Sanaa opettamassa.
Illoissamme on aina mahdollisuus myös henkilökohtaiseen sielunhoitoon ja keskusteluun.

Kenelle nämä illat ovat suunnattu?
Nuortenillat ovat suunnattu kaikille (alaikäraja ohjeellinen) 6-luokalta alkaen nuoriin aikuisiin. Varsinaista yläikärajaa ei ole. Jos tunnet itsesi nuoreksi, ei kun mukaan vaan.
Illat ovat avoimia seurakuntaan kuulumattomille, siis ihan kaikille nuorille (nuorekkaille).

Saat siis olla kuka vaan ja tulla sellaisena kuin olet!